La mulți ani, tuturor medicilor veterinari!

Ziua Națională a Medicului Veterinar este o ocazie specială în care recunoaștem și celebrăm munca tuturor medicilor veterinari din România, indiferent de sectorul în care activează, public sau privat.
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor condusă de directorul executiv, dr. Vasile Spînu, împreună cu Asociația Generală a Medicilor Veterinari, filiala Alba, președinte dr. Jurcă Lucica, transmit cele mai calde gânduri tuturor medicilor veterinari din județ. Vă mulțumim pentru devotamentul și eforturile voastre constante în menținerea sănătății animalelor, de companie, din gospodării sau de fermă.
De asemenea, un gând bun se îndreaptă și către colegii noștri care sunt responsabili de monitorizarea alimentelor, contribuind astfel la asigurarea siguranței alimentare a populației prin aplicarea măsurilor și programelor specifice. Ei joacă un rol esențial în protejarea sănătății publice și în prevenirea răspândirii bolilor transmisibile de la animale la oameni.
Medicul veterinar reprezintă un pilon fundamental în societatea noastră, având un impact vital nu doar în ceea ce privește binele animalelor, ci și în protejarea sănătății publice. Ziua de 15 mai ne oferă prilejul de a reflecta asupra importanței acestei profesii în viața de zi cu zi și asupra faptului că sănătatea animalelor este strâns legată de sănătatea oamenilor și de protejarea mediului înconjurător.
La mulți ani!